G.V.V.V. trekt Soufiane Laghmouchi aan

30 juni 2015

G.V.V.V. beschikt volgend seizoen over de diensten van Soufiane Laghmouchi. De buitenspeler komt over van profclub FC Emmen en heeft voor één seizoen zijn jawoord gegeven.

 

Laghmouchi (24) debuteerde op 20-jarige leeftijd in het profvoetbal namens AGOVV. In Apeldoorn speelde hij geregeld zijn wedstrijden en was hij goed voor zes doelpunten. Na het faillissement van AGOVV verkaste de Barnevelder in 2012 naar FC Volendam. Na een teleurstellend eerste seizoen brak de rechtsbenige linksbuiten in zijn tweede seizoen door bij de ‘Heen en Weer’. Met tien doelpunten had Laghmouchi een belangrijk aandeel in de negende plaats van de oranjezwarten.

 

FC Emmen nam vorig seizoen de buitenspeler over, maar hij wist in Drentse dienst geen basisplaats te veroveren. Twee weken geleden hoorde hij van de clubleiding dat zijn contract niet verlengd werd. G.V.V.V. hapte snel toe en kan vandaag Laghmouchi presenteren.

 

Selectie rond

Door het aantrekken van Soufiane Laghmouchi bestaat de A-selectie volgend seizoen uit 22 spelers. Daarmee is de selectie rond. G.V.V.V. verwelkomt deze zomer de aanwinsten Jasmin Ramic (28), Patrick Heesakkers (23), Olivier Pilon (21), Roy Talsma (20), Laurens van der Voort (20), Esmat Shanwary (21), Sven Taberima (29) en dus Soufiane Laghmouchi (24). Rob van Eem (19) en Ayoub Boubakari (20) komen over van de A1 en het tweede elftal. Daimy Rijnsburger (18) traint mee tijdens de voorbereiding en krijgt de kans om zich in het eerste elftal te spelen.