Kozakken Boys – G.V.V.V. naar 17.00 uur

7 april 2016
De aanvangstijd van de competitiewedstrijd tussen Kozakken Boys en G.V.V.V. van komende zaterdag wordt verplaatst naar 17.00 uur.
 
De Werkendammers nemen op die dag om 14.00 uur afscheid van erevoorzitter Jan Ippel, die op 89-jarige leeftijd overleed. Ippel was jarenlang het gezicht van Kozakken Boys en tot voor kort een trouwe aanhanger van de hoofdmacht van de vereniging. Na het overlijden van de voormalig voorzitter, dat vandaag naar buiten werd gebracht door de club, besloot het bestuur van Kozakken Boys een verzoek bij het bestuur van G.V.V.V. en de KNVB te doen om de wedstrijd later aan te laten vangen, zodat alle leden van Kozakken Boys de laatste eer kunnen bewijzen aan hun oud-voorzitter.
 
G.V.V.V. heeft na overleg met de selectie en staf ingestemd met het verzoek van Kozakken Boys om de competitiewedstrijd, die aanvankelijk om 15.00 uur zou worden gespeeld, te verzetten naar 17.00 uur. Dat betekent ook dat de supportersbus niet om 13.15 uur, maar om 15.15 uur vertrekt. G.V.V.V. hoopt op uw begrip voor dit besluit en wenst de nabestaanden van dhr. Ippel veel sterkte toe de komende tijd.