Meld je aan voor de tweede supportersbus naar IJsselmeervogels!

2 mei 2016
Supportersvereniging De Blauwen wil een tweede supportersbus in het leven roepen om zaterdag alle blauwe fans naar het sportpark van tegenstander IJsselmeervogels te vervoeren.
 
De eerste supportersbus naar het vissersdorp is na de sensationele 1-2 zege op Katwijk vol geraakt, maar daar wil De Blauwen het niet bij laten zitten. Bij genoeg aanmeldingen rijdt er ook een tweede bus naar de rode zijde van De Westmaat, waar G.V.V.V. bij winst het felbegeerde ticket voor de Tweede Divisie kan bemachtigen. Dan moet Rijnsburgse Boys in eigen huis wel punten verspelen tegen Capelle.
 
Om te winnen van IJsselmeervogels heeft het eerste elftal jouw steun nodig! Meld je daarom nu aan voor de tweede supportersbus naar Bunschoten-Spakenburg en samen zorgen voor een blauwe invasie bij de Rooien! De busreis kost 7 euro voor volwassen en 5 euro voor jeugdleden tot en met 16 jaar. Inschrijven is uitsluitend per mail: bert@svdeblauwen.nl!
 
De supportersbus vertrekt om 12.30 uur vanaf sportpark Panhuis. Op sportpark De Westmaat rolt de bal om 14.30 uur. De supportersvereniging laat tijdig weten of de tweede supportersbus afreist.