Mourad Marbouh keert terug op het oude nest

30 december 2015
G.V.V.V. heeft zich voor de tweede seizoenshelft én voor het volgende seizoen verzekerd van de diensten van Mourad Marbouh. De Veenendaalse topklasser heeft vandaag een akkoord bereikt met de 26-jarige verdediger annex middenvelder, die na het faillissement van VVA’71 even zonder club zat.
 
Daarmee keert Marbouh terug op het oude nest. Van zijn vierde tot zijn 21ste levensjaar speelde de Veenendaler in de blauw-witte clubkleuren van G.V.V.V. ,,De club voelt als een warm bad voor mij. Ik heb vroeger in de jeugd lang samengespeeld met Wilco den Hartog, Taoufik Adnane, Rodny Hofman en Roy Terschegget en heb nog steeds veel contract met ze. Het gevoel was daarom direct goed. Tegen G.V.V.V. kon ik geen nee zeggen”, zei Marbouh in een reactie.
 
Rob de Boer van de technische commissie is content met de winterse komst van Marbouh. ,,In Mourad zien we een extra speler voor in de achterhoede of voor op het middenveld. Er staan nu zeven spelers op scherp, maar dat aantal gaat in de tweede seizoenshelft toenemen. Met Mourad erbij hebben we iemand die dat kan opvangen.”
 
Foto: VVA'71.nl