Ook tweede supportersbus naar IJsselmeervogels

4 mei 2016
Zaterdag gaat er ook een tweede supportersbus naar Bunschoten-Spakenburg voor de belangrijke competitiewedstrijd tegen IJsselmeervogels.
 
In korte tijd hebben zich bijna vijftig personen aangemeld voor de tweede bus, waarop de supportersvereniging vandaag (woensdag) besloot ook deze bus te laten afreizen naar het vissersdorp. Na de sensationele wedstrijd tegen Katwijk, die met 1-2 gewonnen werd, was de eerste bus met ruim 75 passagiers al volgeboekt.
 
Dat betekent dat G.V.V.V. met een grote supportersschare naar IJsselmeervogels trekt om het eerste elftal naar de overwinning te schreeuwen én om mogelijk een promotiefeest te vieren. Bij een zege op de nummer elf van de topklasse en bij puntenverlies van nummer acht Rijnsburgse Boys is de Veenendaalse topklasser zeker van promotie naar de nieuw te vormen Tweede Divisie.
 
Alle inschrijvers krijgen via de mail een bericht in welke bus ze zijn ingedeeld. De tweede bus vertrekt een kwartier later vanaf Sportpark Panhuis dan de eerste, namelijk om 12.45 uur. IJsselmeervogels en G.V.V.V. trappen om 14.30 uur af aan de rode zijde van Sportpark De Westmaat.
 
Wil jij ook nog mee met de bus naar Bunschoten-Spakenburg? Twijfel dan niet te lang, want er zijn nog slechts vijftien plaatsen beschikbaar in de tweede bus. Inschrijven doe je bij de supportersvereniging via bert@svdeblauwen.nl. De busreis kost 7 euro voor volwassen en 5 euro voor jeugdleden tot en met 16 jaar. Tot zaterdag!