Persbeleid G.V.V.V. - Rijnsburgse Boys

11 mei 2016

De spannende ontknoping in de Topklasse Zaterdag is ook aan de media niet voorbij gegaan. Verschillende media vanuit het hele land hebben zich reeds geaccrediteerd en verslaan zaterdag de wedstrijd op verschillende wijzen.

 

Radio

Door de grote belangstelling vanuit de media zijn er zaterdag geen radiolijnen meer beschikbaar. Het is uitsluitend nog mogelijk om verslag te doen middels draadloze apparatuur, na accreditatie bij de persvoorlichter.

 

Televisie

Camerabeelden maken tijdens de wedstrijd is ook niet meer mogelijk, alle beschikbare cameraposities zijn vergeven. Het opnemen van interviews voor of na de wedstrijd is nog wel mogelijk, mits de persvoorlichter uw verzoek heeft geaccrediteerd.  

 

Fotografen en schrijvende pers zijn nog altijd van harte welkom op sportpark Panhuis om via beeld en geschrift verslag uit te brengen van de strijd om het laatste ticket voor de tweede divisie. Accreditatie bij de persvoorlichter is verplicht!

 

Persvoorlichter Youri van Doorn is bereikbaar via de e-mail (persvoorlichting@gvvv.nl) en telefonisch (06 – 255 20 625). Het is mogelijk om tot uiterlijk zaterdag 09:00 uur een accreditatie-aanvraag te doen, verzoeken na die tijd worden niet meer in behandeling genomen.