Records voor de eeuwigheid voor Dennis van Meegdenburg

19 mei 2016

Dennis van Meegdenburg promoveerde met G.V.V.V. naar de nieuwe tweede divisie. Daarin speelt de teruggehaalde spits van de Veenendaalse Blauwen niet meer. Hij zette zaterdagmiddag tegen Rijnsburgse Boys een punt achter zijn carrière en wordt assistent van trainer John de Wolf.
 

Met 42 jaar en 25 dagen was hij de oudste speler die ooit in de topklasse speelde. Een week eerder was hij al oudste doelpuntenmaker toen hij tegen IJsselmeervogels (1-1) de enige treffer van G.V.V.V. maakte. Die records worden niet meer verbeterd. De topklasse bestaat volgend seizoen niet meer. Het zijn wel records om trots op te zijn.
 

Zijn trainer John de Wolf is niet alleen coach. Hij toert met een theatershow door het land. 'Wolfman' staat (zit) op zaterdag 28 mei met Glenn Helder, cabaretier Leo Alkemade en gespreksleider Koert Westerman als FC De Rebellen in de Basiliek in Veenendaal. Ongetwijfeld is de zaal afgeladen vol na de goede pr van De Wolf door de topresultaten met G.V.V.V. Dat wordt een blauwgekleurde zaal. Denken wij.