Rob van Eem verlengt contract met een jaar

11 januari 2016
Rob van Eem is een jaar langer te bewonderen op Sportpark Panhuis. De negentienjarige verdediger annex middenvelder heeft zijn aflopende verbintenis verlengd.
 
Van Eem, sinds de B-jeugd spelend voor G.V.V.V., werd vorige zomer aan de A-selectie toegevoegd en maakt tot dusver een solide indruk in dienst van de Veenendaalse topklasser. Zaterdag speelde hij nog een halfuur mee in de gewonnen oefenwedstrijd tegen FC Lienden (3-1).
 
Rob van Eem in actie tegen FC Lienden (3-1 zege). Foto: Dick Gijsbertsen
 
Veertien spelers
G.V.V.V. heeft voor volgend seizoen veertien spelers aan zich weten te binden. Johan Jansen, Rodny Hofman, Taoufik Adnane, Roy Terschegget, Martin van Eck en Wilco den Hartog beschikken over een doorlopend contract, terwijl Laurens van der Voort, Bart Hulsbos, Danny de Leeuw en dus Rob van Eem hun verblijf in Veenendaal met een jaar verlengden. Mourad Marbouh, afkomstig van het failliete VVA’71, werd in de winterstop voor anderhalf jaar vastgelegd, terwijl Frank Tervoert, Kevin Rijnvis (beiden Sparta Nijkerk) en Robin Mulder (ASWH) volgend seizoen het blauwe shirt van G.V.V.V. verdedigen.