A-selectie start voorbereiding op 11 juli

17 mei 2016
Het eerste elftal begint het nieuwe seizoen op 11 juli met de eerste training op Panhuis. In aanloop naar de seizoensouverture op 13 augustus speelt de kersverse tweede divisionist vijf oefenwedstrijden en wordt een trainingskamp in Zoutelande belegd. 
 
Na een intensieve eerste trainingsweek staat in de tweede week van de voorbereiding het eerste oefenduel op het programma. Lunteren, dat in de nacompetitie nog voor een plaats in de eerste klasse speelt, is op 19 juli de tegenstander op Sportpark De Wormshoef. De wedstrijd vangt om 19.30 uur aan. De vrijdag daarop belegt de A-selectie een trainingskamp in het Zeeuwse Zoutelande, waar G.V.V.V. drie jaar geleden ook verbleef. Op Sportpark Denoek speelt de ploeg van trainer John de Wolf een dag later tegen Hoek (aftrap 14.00 uur), dé hoofdklasser van de regio.
 
G.V.V.V. speelde vorig seizoen in de competitie nog tegen HSV Hoek. Toen werd het 0-0 in Zeeland.
 
Zaterdaghoofdklasser SDC Putten (26 juli, aftrap 19.30 uur in Putten) en Juliana’31, kampioen van de zondaghoofdklasse C, (30 juli, aftrap 14.30 uur op Panhuis) zijn de volgende tegenstanders in de derde voorbereidingsweek. Het Groesbeekse De Treffers zou een week later volgens traditie een sparringpartner zijn op zaterdag 6 augustus, een week voor aanvang van de competitie, maar aangezien de rood-zwarten volgend seizoen ook in de Tweede Divisie uitkomen, gaat G.V.V.V. op zoek naar een nieuwe tegenstander.
 
Op zaterdag 13 augustus staat de eerste speelronde van de Tweede Divisie op het programma. Wanneer het competitieprogramma door de KNVB wordt bekendgemaakt, is op moment van schrijven nog niet bekend.