Twaalf G.V.V.V.’ers bij benefietduel Joey Snijders

20 mei 2016
Twaalf spelers van de huidige A-selectie vertegenwoordigen zaterdag G.V.V.V. in de benefietwedstrijd van gewezen aanvaller Joey Snijders. Ook oud-ploeggenoten hebben acte de présence gegeven.
 
Morgen (zaterdag) is het sportpark van VVZA, de club waar Snijders zijn eerste stappen zette als voetballer, het toneel van een grote actiedag voor de stichting Keep on Fighting NAH (Niet aangeboren hersenletsel). Naast een clinic van Gert en Rick Kruys en een veiling waar gesigneerde shirts van onder anderen PSV-speler Marco van Ginkel te verkrijgen zijn, staat er om 15.00 uur een benefietwedstrijd tussen G.V.V.V. en De Vrienden van Joey Snijders op het programma.
 
Het team van G.V.V.V. bestaat uit (oud-)ploeggenoten en tevens goede vrienden van de linksbuiten die ruim een jaar na het zware auto-ongeluk met kleine stapjes vooruit gaat. Onlangs was Joey nog bij de competitiewedstrijd tussen IJsselmeervogels en G.V.V.V. (1-1) en bezocht hij eind maart voor het eerst sinds zijn ongeluk een training van het eerste elftal.
 
Selectie
Dit keer trekken veel van zijn voetbalmaten naar Amersfoort om hem van een fantastische dag te voorzien, in de hoop dat er zo veel mogelijk geld wordt opgehaald voor de stichting. Van het huidige eerste elftal zijn Johan Jansen, Rodny Hofman, Wouter Bonke, Taoufik Adnane, Roy Terschegget, Martin van Eck, Wilco den Hartog, Dennis van Meegdenburg, Simon Brouwer, Danny de Leeuw, Ryan Holman en Edwin van der Klift zaterdag aanwezig op sportpark Emiclaer. Het team, dat onder leiding staat van trainer John de Wolf, wordt verder aangevuld met onder anderen Michiel van der Valk, Niels Willemse, Tonnie Cusell en Jeroen van Binsbergen.
 
Elke donatie is welkom!
Rond de klok van 13.00 uur vertrekt vanaf Sportpark Panhuis ook een supportersbus naar Amersfoort. Het merendeel van de busopbrengsten gaat naar de stichting. Voor de benefietwedstrijd wordt geen entree gevraagd, maar een donatie aan de stichting is meer dan welkom. Per donatie van tien euro krijgt u bovendien twee loten voor een grote loterij.