Van Meegdenburg keert terug in A-selectie

10 november 2015
Dennis van Meegdenburg maakt per direct onderdeel uit van de A-selectie. De spits is zaterdag al inzetbaar in de competitiewedstrijd tegen DVS ’33.
 
Van Meegdenburg trainde vanaf zijn afscheid in 2014 elke donderdag mee met het eerste elftal van de Veenendaalse topklasser. De afgelopen donderdagavondtrainingen maakte ‘Opa’ indruk op coach John de Wolf en assistent Jan Diepeveen, die samen de sluwe spits naar een terugkeer bij het eerste elftal vroegen. ,,Tijdens de afwerkoefeningen schoot hij de ene bal naar de andere erin”, zegt John de Wolf. ,,Met zijn scorend vermogen zien we in Dennis een toegevoegde waarde voor het team. Hij straalt plezier uit en kan ons helpen om onze missie, bij de eerste zeven eindigen, te doen slagen. De jongere spelers kunnen ook in de kleedkamer van hem leren.”
 
In de laatste fase van het vorige seizoen maakte de 41-jarige Van Meegdenburg ook al zijn rentree in de A-selectie. ,,We hebben Dennis alle tijd en rust gegeven om zijn besluit te nemen”, zegt De Wolf. ,,Leeftijd zegt mij niets. Dennis is nog altijd hartstikke fit en is een clubicoon van G.V.V.V. Daar moeten we met zijn allen gebruik van maken.”
 
Van Meegdenburg speelde vanaf 2008 210 wedstrijden in het eerste elftal, waarin hij 112 keer het net wist te vinden. Zaterdag is de spits inzetbaar in de competitiewedstrijd tegen DVS ’33.