Wouter Bonke aast op winst tegen SteDoCo

26 september 2015

VEENENDAAL - Voor Wouter Bonke telt vanmiddag maar één ding: winnen van SteDoCo. De middenvelder van G.V.V.V. neemt met een ander resultaat geen genoegen.
 

"Het zou ook van de zotte zijn als we met minder tevreden zouden zijn. Niets te nadele van SteDoCo, maar ze staan niet voor niets onderaan in de topklasse. De meeste promovendi hebben het altijd lastig in het eerste seizoen. We zijn aan onze stand verplicht om vandaag drie punten te pakken", zegt Bonke resoluut.
 

Winst is ook hard nodig, wil G.V.V.V. de weg omhoog terugvinden. De brigade van trainer Erik Assink speelde vorige week knap gelijk bij HHC Hardenberg (1-1), maar bivakkeert nog wel op de elfde plaats. De zevende plek is heilig, die geeft recht op promotie naar de landelijke divisie.
 

SteDoCo pakte vorige week thuis het eerste punt tegen ONS Sneek (3-3) en moet natuurlijk niet onderschat worden, erkent Bonke. De ploeg bevat genoeg ervaren spelers en G.V.V.V. kent een ruime ziekenboeg. "Maar dan nog moeten we de winst pakken, we hebben een ruime selectie."
 

G.V.V.V. - SteDoCo (14.30 uur, sportpark Panhuis, Veenendaal).
 

G.V.V.V., geblesseerd: Simon Brouwer (knie), Patrick Heesakkers (enkel), Olivier Pilon (hamstring). Twijfelachtig: Jasmin Ramic.

Door: Eit Hendriks