Wouter van Voorthuizen verlaat G.V.V.V. aan het einde van dit seizoen

19 januari 2016
Wouter van Voorthuizen heeft maandagavond  aangegeven, dat aan zijn samenwerking met G.V.V.V.  aan het einde van het seizoen, na drie jaar, een einde komt.
 
Hij vindt het beter, dat vanaf het volgende seizoen een nieuwe keeperstrainer de drie keepers van de A-selectie onder handen zal gaan nemen. Vooral het feit, dat hij al drie jaar keeperstrainer is van Johan Jansen, is reden tot afscheid nemen. Johan Jansen is ook volgend seizoen doelman bij G.V.V.V.
 
Drie jaar intensieve samenwerking met de huidige, 26-jarige, eerste doelman heeft als logisch gevolg, dat zij elkaar door en door zijn gaan leren kennen, zodat volgens Wouter het moment is gekomen voor een nieuw gezicht. Wouter heeft zich in de afgelopen tweeënhalf jaar en nog steeds voor tweehonderd procent ingezet en met veel enthousiasme de trainingen/ het coachen van/aan de drie keepers van de A-selectie voor zijn rekening genomen. Dit geldt ook voor al zijn trainingen aan de diverse jeugdselectiekeepers.
 
Wij danken Wouter voor al deze inspanningen en wensen hem uiteraard heel veel succes bij het vinden van een nieuwe uitdaging. G.V.V.V. zal op zoek gaan naar een nieuwe keeperstrainer voor de drie keepers van de A-selectie en enkele talentvolle jeugdkeepers. 
 
Loek Budding
Bestuurslid VTZ G.V.V.V.