Bart van de Beek verkast naar G.V.V.V.

4 april 2017
G.V.V.V. heeft zich voor aankomende zomer versterkt met Bart van de Beek. De doelman uit Nijmegen komt over van hoofdklasser DESO uit Oss.
 
De 1 meter 96 lange Van de Beek speelde respectievelijk bij FC Kleve, FC Lienden, Jong Feyenoord, Germania, Achilles’29, Juliana’31 en Alverna, om afgelopen zomer de overstap te maken naar zondaghoofdklasser DESO uit Oss. De 31-jarige goalie moet eveneens als zijn voorgangers de concurrentiestrijd aangaan met Johan Jansen.
 
Achttien spelers vastgelegd
Met het aantrekken van Bart van de Beek heeft de technische commissie van de club achttien spelers weten vast te leggen voor het nieuwe seizoen. Mourad Marbouh, Wilco den Hartog, Wouter Bonke, Caifano Latupeirissa, Laurens van der Voort, Martin van Eck, Danny de Leeuw, Rodny Hofman, Taoufik Adnane, doelman Johan Jansen, aanvoerder Roy Terschegget, clubtopscorer Robin Mulder en Bart Hulsbos zijn ook volgend seizoen te bewonderen aan de blauwe zijde van Sportpark Panhuis. Eerder werden ook vleugelaanvaller Mohammed Ajiach van FC Lienden, centrumspits Jeremy de Graaf van VVOG, middenvelder Mart de Jong van DTS Ede en middenvelder Robin Segers van VRC aangetrokken.