De Wolf: ‘Betere voetbal beloond’

10 september 2016
Trainer John de Wolf was uiteraard blij met de 1-2 zege op FC Lienden. Volgens de oefenmeester boekten de Veenendalers een terechte zege in de Betuwe.
 
De Veenendalers toonden het publiek op De Abdijhof twee gezichten. In de eerste helft hadden de blauwhemden moeite met de vroege pressie van de gastheren en scoorde Loukili de op dat moment terechte 1-0. Na rust bracht G.V.V.V. orde op zaken, zag ook De Wolf. ,,Ik vond ons de betere ploeg, zeker voetballend gezien.”
 
,,In de eerste helft speelden we veel te onrustig. Ik vond niet dat ons middenveld compleet overlopen werd, maar we kwamen er gewoon niet goed uit. Lienden had op 2-0 kunnen komen, maar gelukkig bleef het bij één doelpunt beperkt.”
 
Beloning
,,Ik heb in de rust tegen de jongens verteld dat we in onszelf moesten blijven geloven en ons niet moeten laten opjutten door de mensen langs de kant. Het is ook niet de strijd tussen Hans Kraaij jr. en mij, maar gewoon FC Lienden tegen G.V.V.V. We hebben genoeg kansen gecreëerd en het betere voetbal van ons is beloond. Ik heb ooit gezegd: op een dag staan we bovenaan. Moet je nu eens zien.”
 
Tekst: Jeroen van Barneveld