De Wolf: ‘Met goed gevoel naar Hardenberg’

6 augustus 2016
G.V.V.V. heeft haar voorbereiding op de Tweede Divisie afgesloten met een klinkende 6-0 zege op derdedivisionist Juliana’31. Volgens trainer John de Wolf zijn de blauwhemden klaar voor de competitie, die volgende week van start gaat met een uitwedstrijd bij HHC Hardenberg. 
 
,,Met het vertrouwen zit het wel goed, zeker nu we toch een ploeg uit de Derde Divisie op deze wijze hebben verslagen”, reageerde de coach na afloop van de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding. ,,Er zijn nog een paar punten waar we deze week aan moeten werken. We lopen elkaar soms in de weg. Maar ik denk dat alle jongens in de voorbereiding hebben laten zien wat ze in huis hebben.”
 
'Ik ben eruit' 
De oefenmeester heeft naar eigen zeggen zijn basiself voor de competitie geformeerd. ,,Ik ben eruit, ja. Ik ga natuurlijk niet zeggen hoe we straks gaan spelen in Hardenberg, maar ik weet hoe ik de poppetjes ga neerzetten. Iedereen is topfit en de concurrentie is groter dan vorig jaar, omdat de selectie breder is. Natuurlijk, door de blessure van Simon Brouwer missen we wel een speler, maar we zijn achter de schermen ook op zoek naar een topfitte speler die direct in het elftal kan meedraaien.”
 
Op de keper beschouwd houdt De Wolf een goed gevoel over aan de oefenduels de laatste weken. ,,We hebben in de voorbereiding alles onder controle gehad en reizen zaterdag met een goed gevoel naar Hardenberg”, besluit de coach.
 
Tekst: Jeroen van Barneveld
Fotografie: Dick Gijsbertsen