Duel met Kozakken Boys live bij FOX Sports

17 februari 2017
De wedstrijd tussen G.V.V.V. en Kozakken Boys wordt op zaterdag 4 maart live uitgezonden door FOX Sports. Het duel tussen de huidige nummer zes en drie van de Tweede Divisie vangt daardoor wel om 15.30 uur aan.
 
Zowel G.V.V.V. als Kozakken Boys stemde vandaag (vrijdag) in met het verzoek van FOX Sports om de wedstrijd in Veenendaal live uit te zenden. Hierdoor zullen zeker drie camera’s de verrichtingen van de ploeg van coach John de Wolf en het team van Danny Buijs volgen. Om de live-uitzending mogelijk te maken, is de aftrap van 14.30 uur verplaatst naar 15.30 uur.
 
LED-reclameboarding
Speciaal vanwege de live-uitzending van FOX Sports, is de LED-reclameboarding in het leven geroepen. Wilt u voor het oog van duizenden kijkers reclame maken? Meldt u dan snel aan bij Rob de Boer van businessclub Vallei en Rijn (06 229 011 64 / rob.de.boer@valleienrijn.nl)
 
 
Het is de achtste keer dit seizoen dat een competitiewedstrijd van de Veenendalers live te volgen is bij het sportkanaal. De uitwedstrijden bij Excelsior Maassluis, FC Lienden en UNA waren eerder ook rechtstreeks te zien bij FOX. De betaalzender deed op Panhuis al live-verslag van de duels met Katwijk, VVSB, AFC en Jong AZ.