Duels met Jong FC Twente en Lienden naar 14.30 uur

26 augustus 2016
De competitiewedstrijden van de ploeg van trainer John de Wolf tegen Jong FC Twente en FC Lienden zijn vervroegd naar 14.30 uur.
 
De thuiswedstrijd tegen de beloften van FC Twente (17 september) stond al gepland om half drie, maar nu komt daar ook het duel op het trainingscentrum van de Tukkers in Hengelo (28 januari 2017) bij. Na overleg tussen beide clubs is het treffen vervroegd naar het traditionele tijdstip waarop het vlaggenschip zijn wedstrijden afwerkt.
 
Het duel met zondagclub FC Lienden op Panhuis (4 februari) begint ook om 14.30 uur, in plaats van het eerder vastgestelde 18.00 uur. De Liendenaren zijn deze week akkoord gegaan met het voorstel van de club om de wedstrijd in Veenendaal om 14.30 uur te laten spelen. De wedstrijd op De Abdijhof (10 september) begint om 15.30 uur, aangezien FOX Sports het duel rechtstreeks gaat uitzenden op de betaalzender.
 
Oorspronkelijk staan de wedstrijden tussen de voormalig zaterdag- en zondagtopklassers op zaterdagavond om 18.00 uur gepland, maar de KNVB biedt de clubs de mogelijkheid om in onderling overleg een ander aanvangstijdstip overeenkomen. G.V.V.V. heeft de voorkeur om alle wedstrijden – zowel uit als thuis - om 14.30 uur of 15.00 uur te spelen. Eerder werd al bekend dat de wedstrijden tegen de Koninklijke HFC om 15.00 uur gespeeld worden. De andere zondagclubs hebben vooralsnog negatief gereageerd op het verzoek van de club.