G.V.V.V. legt Mohammed Ajiach vast

3 februari 2017
Mohammed Ajiach (25) is vanaf aankomende zomer speler van G.V.V.V. De vleugelaanvaller en de vereniging bereikten deze week een overeenstemming voor een contract van één jaar.
 
Ajiach komt over van concullega FC Lienden, de club waartegen de hoofdmacht morgenmiddag speelt aan de blauwe zijde van Sportpark Panhuis. De uit Rhenen afkomstige vleugelaanvaller kwam dit seizoen tot veertien wedstrijden in het eerste elftal van FC Lienden, waarvan acht in de basis. Hij scoorde tot dusver twee keer.
 
Ajiach is een speler die tot de succesvolle vaste kern behoort bij de Betuwse grootmacht. Verdeeld over twee periodes is hij momenteel bezig aan zijn vijfde seizoen bij FC Lienden, waarmee hij naast twee zondagtitels (2015 en 2016) ook het algehele amateurkampioenschap in de wacht sleepte in 2015. In het seizoen 2011/12 speelde hij bij DTS Ede, in 2013/2014 bij Bennekom, de andere amateurgrootmacht in de regio. Hij zette zijn eerste stappen als voetballer bij de lokale trots Candia’66 en speelde een seizoen in de B1 van G.V.V.V.
 
Mohammed Ajiach wordt op de huid gezeten door Niels Redert van Excelsior Maassluis.
 
Veertien spelers vastgelegd
Met het aantrekken van Mohammed Ajiach heeft de technische commissie van de club veertien spelers weten vast te leggen voor het nieuwe seizoen. Wouter Bonke, Caifano Latupeirissa, Laurens van der Voort, Martin van Eck, Danny de Leeuw, Rodny Hofman, Taoufik Adnane, doelman Johan Jansen, aanvoerder Roy Terschegget, clubtopscorer Robin Mulder en Bart Hulsbos zijn ook volgend seizoen te bewonderen aan de blauwe zijde van Sportpark Panhuis. Eerder werden ook centrumspits Jeremy de Graaf van VVOG en middenvelder Mart de Jong van DTS Ede aangetrokken.
 
Fotografie: Orange Pictures