G.V.V.V. legt verdediger Guido Janssen vast

29 mei 2017
Guido Janssen (20) speelt vanaf deze zomer aan de blauwe zijde van Sportpark Panhuis. De linksbenige centrale verdediger komt over van de Utrechtse derdedivisionist Hercules.
 
Janssen speelde één jaar in de jeugd van Ajax en doorliep de gehele jeugdopleiding van FC Utrecht, voordat hij afgelopen zomer als eerstejaars senior de overstap maakte naar Hercules. Op Sportpark Voordorp kreeg hij na een gewenningsperiode vooral in de tweede seizoenshelft van de competitie veel speeltijd van coach Eric Speelziek, die in het openbaar lovend was over de ontwikkeling die de verdediger doormaakte. Janssen speelde met Hercules zelfs in de halve finale van de play-offs om promotie naar de Tweede Divisie tegen Spakenburg, maar moest over twee wedstrijden het hoofd buigen voor de latere degradant.
 
Guido Janssen (r) in duel met Yousef El Baouchi van OFC Oostzaan.
 
21 spelers vastgelegd
Met het vastleggen van Guido Janssen heeft de technische commissie van de club vooralsnog 21 spelers op de spelerslijst staan voor het nieuwe seizoen. Jelmer Nijburg, Mourad Marbouh, Wilco den Hartog, Wouter Bonke, Caifano Latupeirissa, Laurens van der Voort, Martin van Eck, Danny de Leeuw, Rodny Hofman, Taoufik Adnane, doelman Johan Jansen, aanvoerder Roy Terschegget, clubtopscorer Robin Mulder en Bart Hulsbos zijn ook volgend seizoen te bewonderen aan de blauwe zijde van Sportpark Panhuis. Eerder werden ook doelman Bart van de Beek van DESO, vleugelaanvaller Mohammed Ajiach van FC Lienden, centrumspits Jeremy de Graaf van VVOG, middenvelder Mart de Jong van DTS Ede en middenvelder Robin Segers van VRC aangetrokken. Jeugdspeler Thomas Bruijnzeels verdiende ook een plaats in de A-selectie.
 
Fotografie: Orange Pictures