G.V.V.V. lijft Jeremy de Graaf in

15 december 2016
G.V.V.V. kan volgend seizoen beschikken over de diensten van Jeremy de Graaf (26). De aanvaller komt over van derdedivisionist VVOG en tekent een eenjarig contract aan de blauwe zijde van Sportpark Panhuis.
 
De in Amsterdam woonachtige De Graaf is een bekende naam in de top van het amateurvoetbal. De tot centrumspits omgeturnde aanvaller maakte vorig seizoen liefst 27 doelpunten in dienst van de Harderwijkse club, dit seizoen staat de teller op dertien treffers.
 
De Graaf waagde na avonturen bij ASV Dronten en VVOG in 2013 de stap naar het profvoetbal met een transfer naar Cambuur Leeuwarden, maar daar kwam hij na een seizoen op terug door een contract te tekenen bij competitiegenoot SV Spakenburg. Een seizoen daarop koos hij voor VVOG, waar hij met zijn indrukwekkende cijfers een onuitwisbare indruk gaat achterlaten.
 
Elf spelers vastgelegd
Met het aantrekken van De Graaf heeft de technische commissie van de club elfspelers weten vast te leggen voor het nieuwe seizoen. Caifano Latupeirissa, Laurens van der Voort, Martin van Eck, Danny de Leeuw, Rodny Hofman, Taoufik Adnane, doelman Johan Jansen, aanvoerder Roy Terschegget, clubtopscorer Robin Mulder en Bart Hulsbos zijn volgend seizoen ook te bewonderen aan de blauwe zijde van Sportpark Panhuis. Ook trainer John de Wolf tekende een nieuw tweejarig contract, waardoor de kern van het eerste elftal intact blijft.