G.V.V.V. neemt VRC-talent Robin Segers over

24 februari 2017
Robin Segers (19) is vanaf komend seizoen speler van het eerste elftal van G.V.V.V. De middenvelder, die te boek staat als een van de grootste talenten op de Veenendaalse voetbalvelden, komt over van VRC.
 
Segers speelt al zijn hele voetballeven bij de Veenendaalse Racers Club en ziet nu zijn kans schoon om op een hoger niveau te acteren. De Veenendaaler debuteerde op zijn zestiende levensjaar in de hoofdmacht van VRC en groeide sindsdien uit tot een van de sterkhouders in het team van oud-speler Kees van Rijswijk. Afgelopen seizoen promoveerde hij met de geel-blauwen naar de tweede klasse.
 
De negentienjarige PABO-student omschrijft zichzelf als een behendige spelverdeler op het middenveld, die ook in de aanval uit de voeten kan.
 
Robin Segers in het shirt van VRC, met rugnummer 10. Foto: VV-VRC.nl
 
Zestien spelers vastgelegd
Met de komst van Segers heeft de technische commissie van de club zestien spelers weten vast te leggen voor het nieuwe seizoen. Wilco den Hartog, Wouter Bonke, Caifano Latupeirissa, Laurens van der Voort, Martin van Eck, Danny de Leeuw, Rodny Hofman, Taoufik Adnane, doelman Johan Jansen, aanvoerder Roy Terschegget, clubtopscorer Robin Mulder en Bart Hulsbos zijn ook volgend seizoen te bewonderen aan de blauwe zijde van Sportpark Panhuis. Eerder werden ook vleugelaanvaller Mohammed Ajiach van FC Lienden, centrumspits Jeremy de Graaf van VVOG en middenvelder Mart de Jong van DTS Ede aangetrokken.