G.V.V.V. start Tweede Divisie uit bij HHC

2 juli 2016
G.V.V.V. begint de competitie op zaterdag 13 augustus met een uitwedstrijd bij HHC Hardenberg. Zaterdagmiddag maakte de KNVB het speelschema van de Tweede Divisie bekend.
 
De voetbalbond verklapte vrijdagmiddag al de eerste speelronde van de Tweede Divisie waarvoor G.V.V.V. zich als nummer zeven van de zaterdagtopklasse plaatste. 
 
De ploeg van trainer John de Wolf speelt na de uitwedstrijd bij HHC op 13 augustus tegen achtereenvolgend Barendrecht (thuis), Excelsior Maassluis (uit), De Treffers (thuis) en FC Lienden (uit). G.V.V.V. besluit de competitie op zaterdag 13 mei met een thuiswedstrijd tegen Jong Sparta.
 
 
Wedstrijden altijd op zaterdag
Alle competitiewedstrijden van G.V.V.V. worden op zaterdag gespeeld, zowel thuis als uit. Het aanvangstijdstip tegen zondagclubs en diverse beloftenteams is vastgesteld op 18.00 uur, maar de clubs kunnen onderling een andere aanvangstijd overeenkomen. Alle wedstrijden op de laatste twee speeldagen van de Tweede Divisie worden om 18.00 uur afgewerkt.
 
Aangezien HHC Hardenberg heeft aangegeven de thuiswedstrijden tegen zaterdagclubs om 14.30 uur te willen spelen, blijft het traditionele aanvangstijdstip gehandhaafd.