G.V.V.V. test John en Steenbergen tegen Jong RKC

29 augustus 2016
In de oefenwedstrijd die G.V.V.V. vanavond afwerkt tegen de beloften van eerstedivisionist RKC Waalwijk, krijgen Paddy John (26) en Joey Steenbergen (22) de gelegenheid zich te bewijzen aan de technische staf van de hoofmacht.
 
John traint al enige weken mee op Sportpark Panhuis en heeft tot dusver een goede indruk gemaakt op de staf. De voormalig speler van onder meer Heracles Almelo, RKC Waalwijk en AGOVV is een linksbuiten, die eventueel ook op de rechtsbuitenpositie uit de voeten kan.
 
Joey Steenbergen keert na een avontuur in Australië terug naar Nederland. De 22-jarige rechtsbuiten, die als jeugdspeler voor Go Ahead Eagles, FC Twente en Vitesse uitkwam, mag zich eveneens laten zien in het oefenduel met Jong RKC Waalwijk.
 
G.V.V.V. is op zoek naar een vervanger voor Simon Brouwer, die door een zware knieblessure een groot deel van het seizoen aan zich voorbij moet laten gaan. De ploeg van trainer John de Wolf oefent vanavond om 20.00 uur in eigen huis tegen de beloften van de ploeg uit het Brabantse Waalwijk.