Hofman en Adnane blijven G.V.V.V. trouw

21 oktober 2016
Ook Veenendalers Rodny Hofman (28) en Taoufik Adnane (30) verbinden hun toekomst aan G.V.V.V. De vleugelverdedigers van de ploeg van trainer John de Wolf verlengden vandaag hun aflopende contract met twee jaar, tot medio 2019.
 
Hofman en Adnane zijn vanaf hun komst in 2010 en 2011 de onbetwistbare aanvallende backs bij de blauwwitten. Hofman, die destijds overkwam van buurman DOVO, bestrijkt wekelijks met succes de rechterkant van de Panhuisbewoners, terwijl Adnane, die zijn jeugdopleiding genoot bij de club, ook laat zien waarom hij al langer dan vijf jaar de vaste linksback is bij G.V.V.V.
 
Rodny Hofman aan de bal.
 
Met de contractverlengingen van Hofman en Adnane heeft de technische commissie van de club zes spelers weten vast te leggen voor het nieuwe seizoen. Doelman Johan Jansen ondertekende woensdag een nieuw, tweejarig contract. Vorige week verlengde aanvoerder Roy Terschegget en clubtopscorer Robin Mulder hun verbintenis met twee jaar. Verdediger Bart Hulsbos staat nog een jaar langer onder contract op Panhuis.
 
Taoufik Adnane laat een pass los.
 
Fotografie: Orange Pictures