Jelmer Nijburg blijft verbonden aan G.V.V.V.

13 april 2017
Jelmer Nijburg is ook volgend seizoen te bewonderen in het keepersshirt van de vereniging. De twintigjarige doelman heeft zijn aflopende verbintenis met één jaar verlengd.
 
De talentvolle Nijburg verhuisde afgelopen zomer van Bennekom naar de hoofdmacht van de club en heeft sindsdien stappen gemaakt in zijn ontwikkeling. De Veenendaler keept zijn wedstrijden voornamelijk in het tweede elftal, maar maakte al in diverse oefenwedstrijden zijn opwachting in het eerste elftal. Hij completeert nu het keeperstrio voor volgend seizoen.
 
Negentien spelers vastgelegd
Met de contractverlenging van Nijburg heeft de technische commissie van de club negentien spelers weten vast te leggen voor het nieuwe seizoen. Mourad Marbouh, Wilco den Hartog, Wouter Bonke, Caifano Latupeirissa, Laurens van der Voort, Martin van Eck, Danny de Leeuw, Rodny Hofman, Taoufik Adnane, doelman Johan Jansen, aanvoerder Roy Terschegget, clubtopscorer Robin Mulder en Bart Hulsbos zijn ook volgend seizoen te bewonderen aan de blauwe zijde van Sportpark Panhuis. Eerder werden ook doelman Bart van de Beek van DESO, vleugelaanvaller Mohammed Ajiach van FC Lienden, centrumspits Jeremy de Graaf van VVOG, middenvelder Mart de Jong van DTS Ede en middenvelder Robin Segers van VRC aangetrokken.