KNVB lanceert speciale uitzending rondom KNVB beker

23 augustus 2016
De KNVB en het bekende online voetbalkanaal FC Afkicken slaan morgen de handen ineen voor een speciale live-uitzending rondom de tweede kwalificatieronde van de KNVB beker. Ook de wedstrijd tussen Scheveningen en G.V.V.V. komt aan bod.
 
In de laatste kwalificatieronde spelen 42 amateurclubs om een ticket voor de volgende ronde van het landelijke bekertoernooi. Aangezien deze 21 wedstrijden niet worden uitgezonden, ‘ziet de KNVB dit als een kans om extra aandacht te schenken aan amateurvoetbal in het algemeen en het bekertoernooi 2016/’17 in het bijzonder’.
 
 
Daarop bedachten de KNVB en FC Afkicken een gloednieuw programma: FC Cupkoorts. Van 17.30 uur tot 22.30 uur praten verslaggevers langs de lijn de kijkers bij over de twintig woensdagavondwedstrijden, waaronder ook het bekerduel tussen Scheveningen en G.V.V.V. De presentatie is in handen van Neal Petersen, die wordt geflankeerd door Jean-Paul Rison.
 
Het vijf uur durende programma is rechtstreeks te zien op het officiële YouTube-kanaal van de KNVB en dat van FC Afkicken. Ook via het Twitter-account van de club is de bekerwedstrijd op Houtrust live te volgen.