Laghmouchi verlengt contract bij G.V.V.V.

2 juni 2017

Soufiane Laghmouchi blijft behouden voor G.V.V.V. De linksbuiten heeft zijn aflopende contract met één jaar verlengd, tot medio 2018.

In de zoektocht naar aanvallende versterking kwam de Veenendaalse tweededivisionist afgelopen winterstop uit bij de in Barneveld woonachtige aanvaller, die na een avontuur in Zweden zonder club zat. Met een doelpunt en twee assists tegen respectievelijk FC Lienden en UNA drukte Laghmouchi direct zijn stempel op de ploeg.

Een hamstringblessure gooide daarna roet in het eten. Laghmouchi speelde nog wel in de laatste zes competitiewedstrijden mee.
 

 

22 spelers vastgelegd
Met de contractverlenging van Soufiane Laghmouchi heeft de technische commissie van de club vooralsnog 22 spelers op de spelerslijst staan voor het nieuwe seizoen. Jelmer Nijburg, Mourad Marbouh, Wilco den Hartog, Wouter Bonke, Caifano Latupeirissa, Laurens van der Voort, Martin van Eck, Danny de Leeuw, Rodny Hofman, Taoufik Adnane, doelman Johan Jansen, aanvoerder Roy Terschegget, clubtopscorer Robin Mulder en Bart Hulsbos zijn ook volgend seizoen te bewonderen aan de blauwe zijde van Sportpark Panhuis. Eerder werden ook verdediger Guido Janssen van USV Hercules, doelman Bart van de Beek van DESO, vleugelaanvaller Mohammed Ajiach van FC Lienden, centrumspits Jeremy de Graaf van VVOG, middenvelder Mart de Jong van DTS Ede en middenvelder Robin Segers van VRC aangetrokken. Jeugdspeler Thomas Bruijnzeels verdiende ook een plaats in de A-selectie.