Latupeirissa tekent nieuw eenjarig contract

8 november 2016
Caifano Latupeirissa (25) blijft een jaar langer bij G.V.V.V. De linksbuiten ondertekende maandagavond een contract tot de zomer van 2018.
 
Latupeirissa maakte afgelopen zomer de overstap van zondagclub JVC Cuijk naar de Veenendaalse tweededivisionist. De inwoner van het Gelderse Bemmel veroverde direct een basisplaats in het team van trainer John de Wolf en kwam in twaalf competitiewedstrijden tot vier doelpunten en één assist.
 
De linksbuiten speelde in de jeugd van eredivisionist NEC en debuteerde op negentienjarige leeftijd in de hoofdmacht van de Nijmegenaren. Een seizoen later werd hij verhuurd aan eerstedivisionist FC Oss, waarna NEC besloot de verbintenis met de speler van Molukse afkomst niet te verlengen. Van 2013 tot 2016 voetbalde Latupeirissa, die eerder nog deel uitmaakte van het Nederlands elftal voor spelers onder de zestien en zeventien jaar, bij zondagtopklasser JVC Cuijk.
 
Latupeirissa probeert FC Lienden-speler Tom van der Neut te omspelen.
 
Tien spelers vastgelegd
Met de contractverlenging van Latupeirissa heeft de technische commissie van de club tien spelers weten vast te leggen voor het nieuwe seizoen. Laurens van der Voort, Martin van Eck, Danny de Leeuw, Rodny Hofman, Taoufik Adnane en doelman Johan Jansen ondertekenden in de afgelopen drie weken nieuwe overeenkomsten met de club (allen twee jaar). Eerder verlengden aanvoerder Roy Terschegget en clubtopscorer Robin Mulder ook hun verbintenis met twee jaar. Verdediger Bart Hulsbos staat nog een jaar langer onder contract op Panhuis. Ook trainer John de Wolf tekende een nieuw tweejarig contract, waardoor de kern van het eerste elftal intact blijft.
 
Fotografie: Orange Pictures