Loting doelpuntenactie op 17 december

16 december 2016
De doelpuntenactie die vlak voor aanvang van het Tweede Divisie-seizoen is opgestart, blijkt een groot succes. Zaterdag (morgen) worden de twee winnaars met behulp van een loting uitgekozen voor het trainingskamp in het Spaanse Marbella.
 
Tijdens de kennismakingsavond introduceerde de A-selectie een doelpuntenactie om in de komende winterstop een trainingskamp in het buitenland te beleggen. Bij een doelpunt van de ploeg van trainer John de Wolf betaalt de deelnemer van de actie 2,50 euro, bij een tegendoelpunt leggen de spelers en stafleden 2,50 euro in de pot.
 
De actie duurt tot en met december volgend jaar en is met 85 deelnemers nu al een succes gebleken. Daarom worden er op zaterdag 17 december, na de thuiswedstrijd tegen HHC Hardenberg, twee winnaars uitgekozen met behulp van een loting. De winnaars van die loting mogen met de A-selectie mee op trainingskamp in het Spaanse Marbella, dat van 5 januari tot en met 8 januari op het programma staat.
 
De A-selectie.
 
Loting
Iedere deelnemer krijgt afhankelijk van het aantal doelpunten waarmee degene meespeelt, een naamkaartje in de ‘grote beker’, waaruit de gelukkige winnaars getrokken worden. Speel je mee met één doelpunt, dan heb je één naamkaartje in de beker. Heb je je twee keer ingeschreven, dan speel je uiteraard mee met twee naamkaartjes etc.
 
Alle deelnemers worden door de organisatie verzocht om zaterdag aanwezig te zijn aan de blauwe zijde van Sportpark Panhuis. Je kunt namelijk zomaar tot de prijswinnaars behoren. Volgend jaar wordt het ritueel herhaald.