Mart de Jong maakt overstap naar Panhuis

20 januari 2017
G.V.V.V. heeft zich voor het nieuwe seizoen verzekerd van de diensten van Mart de Jong. De 21-jarige middenvelder komt over van eersteklasser DTS Ede.
 
De in Ede woonachtige De Jong omschrijft zich als een veelzijdige middenvelder, die ondanks zijn jonge leeftijd al veel bagage heeft. Hij zette zijn eerste voetbalstappen bij de lokale trots DTS, waarna hij in de B1 werd ontdekt door profclub NEC Nijmegen. Na twee jaar te hebben gevoetbald in de A1 van de Nijmegenaren, maakte hij de overstap naar het beloftenelftal van De Graafschap.
 
In Doetinchem kon De Jong na twee jaar niet rekenen op een profcontract, waarna hij afgelopen zomer besloot terug te keren naar zijn oude liefde DTS. Daar is hij wekelijks de uitblinker.
 
Dertien spelers vastgelegd
Met het aantrekken van Mart de Jong heeft de technische commissie van de club dertien spelers weten vast te leggen voor het nieuwe seizoen. Wouter Bonke, Caifano Latupeirissa, Laurens van der Voort, Martin van Eck, Danny de Leeuw, Rodny Hofman, Taoufik Adnane, doelman Johan Jansen, aanvoerder Roy Terschegget, clubtopscorer Robin Mulder en Bart Hulsbos zijn volgend seizoen ook te bewonderen aan de blauwe zijde van Sportpark Panhuis. Trainer John de Wolf tekende in november een nieuw tweejarig contract, waardoor de kern van het eerste elftal intact blijft. Eerder werd ook centrumspits Jeremy de Graaf van VVOG gecontracteerd.