Mourad Marbouh jaar langer G.V.V.V.’er

24 maart 2017
Mourad Marbouh heeft donderdagavond zijn aflopende contract met één jaar verlengd. De 27-jarige Veenendaler is daardoor ook volgend jaar te aanschouwen aan de blauwe zijde van Sportpark Panhuis.
 
Marbouh kwam in de winter van 2016 over van het failliete VVA’71 en onderscheidde zich sindsdien vooral met invalbeurten. De Veenendaler, die in 2008 op achttienjarige leeftijd debuteerde in de hoofdmacht en daarna zijn vleugels uitsloeg naar clubs in de regio, liet het op het strijdtoneel nooit afweten en toonde zich met zijn werklust, loyaliteit en degelijkheid een ware vervanger in het team van trainer John de Wolf. Na een reeks gesprekken verlengde hij donderdagavond zijn verbintenis.
 
Mourad Marbouh in actie in de wedstrijd tegen Katwijk.
 
Zeventien spelers vastgelegd
Met de contractverlenging van Mourad Marbouh heeft de technische commissie van de club zeventien spelers weten vast te leggen voor het nieuwe seizoen. Wilco den Hartog, Wouter Bonke, Caifano Latupeirissa, Laurens van der Voort, Martin van Eck, Danny de Leeuw, Rodny Hofman, Taoufik Adnane, doelman Johan Jansen, aanvoerder Roy Terschegget, clubtopscorer Robin Mulder en Bart Hulsbos zijn ook volgend seizoen te bewonderen aan de blauwe zijde van Sportpark Panhuis. Eerder werden ook vleugelaanvaller Mohammed Ajiach van FC Lienden, centrumspits Jeremy de Graaf van VVOG, middenvelder Mart de Jong van DTS Ede en middenvelder Robin Segers van VRC aangetrokken.
 
Fotografie: GVVV.nl/Dick Gijsbertsen