Mulder, Terschegget en Hulsbos langer bij G.V.V.V.

14 oktober 2016

Roy Terschegget (29), Robin Mulder (28) en Bart Hulsbos (32) blijven langer bij G.V.V.V. De drie sterkhouders van het vlaggenschip verlengden deze week hun aflopende verbintenis.

 
Terschegget en Mulder staan nog twee jaar langer onder contract bij de Veenendaalse tweededivisionist, tot medio 2019. Hulsbos ondertekende een contract dat hem nog een jaar aan de blauwe zijde van Sportpark Panhuis houdt.
 
‘We hebben in de technische commissie afgesproken om vroeg te beginnen met de contractonderhandelingen en het is natuurlijk hartstikke mooi dat deze drie belangrijke spelers langer vastliggen’, zegt Rob de Boer namens de technische commissie. ‘Roy is een echte G.V.V.V.’er en vervult een sleutelrol op het veld, Robin en Bart draaien op dit moment top. En dat de resultaten en de sfeer goed zijn, helpt natuurlijk mee.’
 
Roy Terschegget aan de bal. Foto: Orange Pictures
 
Aanvoerder Roy Terschegget keerde in de zomer van 2010 terug bij zijn oude jeugdliefde, na avonturen bij profclubs sc Heerenveen en De Graafschap. Sinds zijn comeback is hij een vaste waarde in het vlaggenschip van de Veenendalers en met liefst 194 wedstrijden achter zijn naam een van de grondleggers van het huidige succes van de club op het hoogste amateurniveau van Nederland.
 
Robin Mulder in extase na zijn eerste doelpunt in dienst van G.V.V.V. Foto: Orange Pictures
 
Met zeven doelpunten in zijn eerste tien wedstrijden - 9 competitieduels (6x) en 1 bekerduel (1x) - is Robin Mulder uitstekend uit de startblokken gekomen bij zijn nieuwe werkgever. De sympathieke Utrechter, die afgelopen zomer werd overgenomen van ASWH en werkzaam is bij co-sponsor GOconnectIT, had afgelopen zaterdag met twee treffers nog een grote aandeel in de 1-4 zege op UNA.
 
Bart Hulsbos op zoek naar een medespeler. Foto: Dick Gijsbertsen
 
Ook Bart Hulsbos draait uitstekend in de equipe van trainer John de Wolf. De centrale verdediger staat wekelijks zijn mannetje in de defensie en is net als Terschegget bezig aan zijn zevende seizoen in de hoofdmacht. Met 198 wedstrijden in het eerste elftal mag terecht geconcludeerd worden dat ook Hulsbos het fundament heeft gelegd voor de sportieve prestaties de laatste jaren.