Ook Wilco den Hartog blijft G.V.V.V. trouw

20 februari 2017
Wilco den Hartog (28) is ook volgend jaar speler van G.V.V.V. De Veenendaler gaf maandagavond zijn jawoord voor een verbintenis van één jaar.
 
Den Hartog geeft daarmee zijn status als Mister G.V.V.V. (225 officiële wedstrijden in de hoofdmacht) nog meer glans, want de middenvelder annex verdediger gaat vanaf deze zomer zijn tiende seizoen in bij zijn club. Naast speler in het eerste elftal is Den Hartog bovendien ook een van de drijvende krachten achter de succesvolle Voetbal Academie, de voetbalschool die iedere vrijdagavond trainingen geeft aan de jeugd.
 
De Veenendaler maakte een teleurstellende eerste seizoenshelft door vanwege een hardnekkige enkelblessure, maar na de verloren wedstrijd tegen BVV Barendrecht (2-0) op 14 januari verwierf Den Hartog een plaats in het elftal van trainer John de Wolf. Eerst als controleur op het middenveld, de laatste twee wedstrijden als een baken van rust in het centrum van de verdediging.
 
Wilco den Hartog stuurt zijn teamgenoten aan.
 
Vijftien spelers vastgelegd
Met de contractverlenging van Den Hartog heeft de technische commissie van de club vijftien spelers weten vast te leggen voor het nieuwe seizoen. Wouter Bonke, Caifano Latupeirissa, Laurens van der Voort, Martin van Eck, Danny de Leeuw, Rodny Hofman, Taoufik Adnane, doelman Johan Jansen, aanvoerder Roy Terschegget, clubtopscorer Robin Mulder en Bart Hulsbos zijn ook volgend seizoen te bewonderen aan de blauwe zijde van Sportpark Panhuis. Eerder werden ook vleugelaanvaller Mohammed Ajiach van FC Lienden, centrumspits Jeremy de Graaf van VVOG en middenvelder Mart de Jong van DTS Ede aangetrokken.
 
Fotografie: Orange Pictures