Regioderby tegen Spakenburg live bij FOX

26 maart 2017
De regioderby tussen G.V.V.V. en Spakenburg wordt op zaterdag 1 april live uitgezonden door FOX Sports. Het duel tussen de huidige nummer twee en veertien van de Tweede Divisie vangt daardoor wel om 15.30 uur aan.
 
Zowel G.V.V.V. als Spakenburg stemde vandaag (vrijdag) in met het verzoek van FOX Sports om de wedstrijd in Veenendaal live uit te zenden. Hierdoor zullen zeker drie camera’s de verrichtingen van de ploeg van coach John de Wolf en het team van nieuwbakken trainer Joop Gall volgen. Om de live-uitzending mogelijk te maken, is de aftrap van 14.30 uur verplaatst naar 15.30 uur.
 
G.V.V.V. doet nog altijd mee om de prijs ‘best of the rest’ na kampioen Jong AZ, terwijl Spakenburg in een hevige degradatiestrijd verwikkeld is.
 
Negende liveuitzending
Het is de negende keer dit seizoen dat een competitiewedstrijd van de Veenendalers live te volgen is bij het sportkanaal. De uitwedstrijden bij Excelsior Maassluis, FC Lienden en UNA waren eerder ook rechtstreeks te zien bij FOX. De betaalzender deed op Panhuis al live-verslag van de duels met Kozakken Boys, Katwijk, VVSB, AFC en Jong AZ.