A-selectie start voorbereiding op 24 juli

5 juli 2017
Op maandag 24 juli start de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de Tweede Divisie en zijn de nieuwe spelers en nieuwbakken trainer Niek Oosterlee voor het eerst op Panhuis te bewonderen.
 
De voorbereiding van de hoofdmacht duurt – net als vorig jaar – vijf weken, waarin zes oefenwedstrijden (waarvan drie thuis) gepland staan. Respectievelijk Jong Willem II, VC Vlissingen, OFC Oostzaan, SC Genemuiden, USV Hercules en Achilles Veen zijn de oefenpartners in een drukke augustusmaand. Het oefenduel met de amateurs van Ajax was in eerste instantie het slotstuk van de zomerse voorbereiding, maar daar is verandering in gekomen. De Veenendalers sluiten de voorbereiding af met een oefenwedstrijd bij Achilles Veen.
 
Ook in deze voorbereiding staat een trainingskamp op het menu. Van vrijdag 4 tot en met zondag 6 augustus slaat de ploeg van trainer Niek Oosterlee de tenten op in Zeeland. Daar speelt G.V.V.V. ook de oefenwedstrijd bij en tegen VC Vlissingen.
 
 
Latere competitiestart
Aangezien de KNVB eerder dit seizoen nog besloot de Tweede Divisie twee weken later te laten starten (26 augustus) vanwege de zomervakantie, start de A-selectie ook twee weken later dan vorig jaar met de voorbereiding. De Veenendalers moeten echter eerder aan de bak. Op woensdag 23 augustus speelt de ploeg van Niek Oosterlee in de tweede kwalificatieronde van de KNVB-beker thuis tegen Magreb'90.
 
Overzicht voorbereiding A-selectie
 
Maandag 24 juli
Eerste training A-selectie (aanvang 19.45 uur)
 
Dinsdag 1 augustus
G.V.V.V. – Jong Willem II (aanvang 20.00 uur)
 
Zaterdag 5 augustus
VC Vlissingen – G.V.V.V. (14.00 uur)
 
Dinsdag 8 augustus
G.V.V.V. – OFC Oostzaan (19.30 uur)
 
Zaterdag 12 augustus
G.V.V.V. – SC Genemuiden (14.30 uur)
 
Dinsdag 15 augustus
USV Hercules – G.V.V.V. (19.45 uur)
 
Zaterdag 19 augustus
Achilles Veen - G.V.V.V. (aanvang 14.30 uur)
 
Woensdag 23 augustus
G.V.V.V. - Magreb'90
 
Zaterdag 26 augustus
Start van de Tweede Divisie