A-selectie start voorbereiding op 24 juli

16 mei 2017
Nu de reguliere competitie van de Tweede Divisie ten einde is, hebben de spelers van de ploeg van trainer John de Wolf vanaf afgelopen maandag ruim twee maanden vrijaf gekregen van trainingen en wedstrijden. Op maandag 24 juli start de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de Tweede Divisie en zijn de nieuwe spelers voor het eerst op Panhuis te bewonderen.
 
De voorbereiding van de hoofdmacht duurt – net als vorig jaar – vijf weken, waarin zes oefenwedstrijden (waarvan vier thuis) gepland staan. Respectievelijk Jong Willem II, VC Vlissingen, OFC Oostzaan, SC Genemuiden, USV Hercules en de amateurs van Ajax zijn de oefenpartners in een drukke augustusmaand. Het overzicht is onderaan dit bericht te vinden.
 
Ook in deze voorbereiding staat een trainingskamp op het menu. Van vrijdag 4 tot en met zondag 6 augustus slaat de ploeg van trainer John de Wolf de tenten op in Zeeland. Daar speelt G.V.V.V. ook de oefenwedstrijd bij en tegen VC Vlissingen.
 
 
Latere competitiestart
Aangezien de KNVB eerder dit seizoen nog besloot de Tweede Divisie twee weken later te laten starten (26 augustus) vanwege de zomervakantie, start de A-selectie ook twee weken later dan vorig jaar met de voorbereiding. De Veenendalers moeten echter nog eerder aan de bak. Op woensdag 23 augustus staat de tweede voorronde van de landelijke KNVB-beker op het programma. Als tweededivisionist heeft G.V.V.V. zich daarvoor automatisch geplaatst.
 
De loting voor de KNVB-beker en de bekendmaking van het programma van de Tweede Divisie staat begin juli gepland.
 
Overzicht voorbereiding A-selectie
Maandag 24 juli: Eerste training A-selectie (aanvang 19.45 uur)
Dinsdag 1 augustus: G.V.V.V. – Jong Willem II (aanvang 20.00 uur)
Vrijdag 4 augustus: Vertrek naar Zeeland
Zaterdag 5 augustus: VC Vlissingen – G.V.V.V. (14.00 uur)
Zondag 6 augustus: Terugkomst naar Veenendaal
Dinsdag 8 augustus: G.V.V.V. – OFC Oostzaan (19.30 uur)
Zaterdag 12 augustus: G.V.V.V. – SC Genemuiden (14.30 uur)
Dinsdag 15 augustus: USV Hercules – G.V.V.V. (19.45 uur)
Zaterdag 19 augustus: G.V.V.V. – Ajax Amateurs (14.30 uur)
Woensdag 23 augustus: Tweede voorronde KNVB-beker
Zaterdag 26 augustus: Start van de Tweede Divisie