A-selectie veilig aangekomen in Marbella

5 januari 2017
Het eerste elftal heeft donderdagochtend omstreeks 10.00 uur voet gezet op Spaanse bodem. Tot en met zondag 8 januari belegt de ploeg van trainer John de Wolf een trainingskamp in de badplaats Marbella.
 
De spelers en stafleden moesten vroeg uit de veren voor de vlucht naar de Spaanse zon. Om 07.30 uur zette het vliegtuig vanaf Rotterdam Airport koers richting Malaga, waar de gezichten van de blauwhemden al de eerste zonnestralen opvingen. Vanaf Malaga reisde de A-selectie naar de verblijfplaats in Marbella.
 
De gehele spelersgroep alsmede de gehele staf verblijft de komende dagen in Marbella. Robin Mulder hoopt vrijdag (morgen) aan te sluiten bij de groep. De middenvelder zou aanvankelijk vanuit Amerika (vakantie) direct naar Spanje afreizen, maar zijn vlucht werd in allerijl geannuleerd. Chris Schoonderbeek en Johan Wagteveld, de winnaars van de doelpuntenactie, mogen een kijkje in de keuken nemen en reisden met de selectie mee.
 
Naast enkele oefensessies, spelen de Veenendalers op zaterdag om 15.00 uur een oefenwedstrijd tegen ASWH, de derdedivisionist uit Hendrik-Ido-Ambacht. Zondag keert de selectie terug naar Nederland.