Talenten verdienen stageplaats bij A-selectie

24 maart 2017
Danny Stomphorst en Robert van ’t Foort mogen vanaf aankomende zomer ruiken aan het grote werk bij de hoofdmacht. De Veenendalers, die ook als trainers actief zijn van de MO15-2, hebben een stageplaats afgedwongen in de selectie van trainer John de Wolf.
 
Twee keer in de week trainen Stomphorst en Van ’t Foort vanaf de voorbereiding op de eerste seizoenshelft mee met de A-selectie. In de winterstop bekijkt de technische staf in samenspraak met de technische commissie of er een vervolg kan worden gegeven aan de stageplaatsen.
 
Danny Stomphorst (19) is een typische spits, die tot dusver ieder seizoen een karrenvracht aan doelpunten heeft gemaakt. Ook als eerstejaars senior blijft zijn doelpuntenproductie in het tweede elftal bepaald niet achter bij zijn immense aantal in de jeugd. Hij scoorde in dertien competitiewedstrijd al zestien keer.
 
Danny Stomphorst heeft een stageplaats afgedwongen bij de A-selectie.
 
Linksback Robert van ’t Foort (21) is wekelijks een constante factor in het tweede elftal en werpt zich als aanvoerder op als een leider in het team van trainer Dick van de Steeg. De Veenendaler is tien jaar lid van de vereniging en dus een trotse exponent van de jeugdopleiding.
 
Ook Robert van 't Foort mag zich laten gelden bij het eerste elftal.