Thomas Bruijnzeels verdient plaats in A-selectie

3 mei 2017
Thomas Bruijnzeels (17) is aankomend seizoen volwaardig speler van de A-selectie. De eerstejaars A-junior heeft een plaats in het keurkorps van trainer John de Wolf verdiend.
 
De jonge Bruijnzeels vestigde vorige week nog een record op zijn naam. Na zijn debuut in de wedstrijd bij Jong AZ was hij met zijn zeventien jaar en 211 dagen G.V.V.V.’s jongste debutant van deze eeuw. Ook in het duel met TEC Tiel, afgelopen zaterdag, kon hij op speelminuten rekenen van trainer John de Wolf. 
 
Bruijnzeels begon zijn loopbaan bij SVMM uit zijn woonplaats Maarn en werd in de C-jeugd opgepikt door G.V.V.V., de club waar hij na drie seizoenen in de C1 en B1 gescout werd door Vitesse. Bij de Arnhemmers bleef zijn verblijf beperkt tot één seizoen, waarna hij zijn heil zocht bij FC Twente. In het najaar keerde hij terug bij de Veenendaalse club om weer aan spelen toe te komen. Vanaf de winterstop trainde Bruijnzeels al twee keer in de week mee met de hoofdmacht.
 
Thomas Bruijnzeels in actie tijdens het thuisduel met TEC Tiel. Foto: Orange Pictures
 
Twintig spelers vastgelegd
Met het vastleggen van Thomas Bruijnzeels heeft de technische commissie van de club vooralsnog twintig spelers op de spelerslijst staan voor het nieuwe seizoen. Jelmer Nijburg, Mourad Marbouh, Wilco den Hartog, Wouter Bonke, Caifano Latupeirissa, Laurens van der Voort, Martin van Eck, Danny de Leeuw, Rodny Hofman, Taoufik Adnane, doelman Johan Jansen, aanvoerder Roy Terschegget, clubtopscorer Robin Mulder en Bart Hulsbos zijn ook volgend seizoen te bewonderen aan de blauwe zijde van Sportpark Panhuis. Eerder werden ook doelman Bart van de Beek van DESO, vleugelaanvaller Mohammed Ajiach van FC Lienden, centrumspits Jeremy de Graaf van VVOG, middenvelder Mart de Jong van DTS Ede en middenvelder Robin Segers van VRC aangetrokken.