Van der Voort twee jaar langer bij G.V.V.V.

4 november 2016
Laurens van der Voort blijft twee jaar langer bij G.V.V.V. De verdediger annex middenvelder ondertekende donderdag een contract dat hem tot medio 2019 aan de Veenendaalse tweededivisionist bindt. 
 
Van der Voort is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij G.V.V.V. en kon in de laatste twee wedstrijden tegen VVSB (2-0 zege) en SV Spakenburg (0-1 zege) op een basisplaats rekenen.
 
De 22-jarige inwoner van Huizen startte zijn voetballoopbaan bij het plaatselijke SV Huizen en werd op jonge leeftijd gescout door profclub FC Utrecht. Hij doorliep vanaf de D1 de gehele jeugdopleiding van de Domstedelingen, maar een debuut in de hoofdmacht bleef echter uit. Daarop maakte Van der Voort de overstap naar Veenendaal. De verdediger heeft inmiddels 35 wedstrijden in het eerste elftal achter zijn naam staan.
 
Laurens van der Voort vindt een medespeler in het gewonnen duel met VVSB (2-0).
 
Negen spelers vastgelegd
Met de contractverlenging van Van der Voort heeft de technische commissie van de club negen spelers weten vast te leggen voor het nieuwe seizoen. Martin van Eck, Danny de Leeuw, Rodny Hofman, Taoufik Adnane en doelman Johan Jansen ondertekenden de afgelopen twee weken nieuwe overeenkomsten met de club (allen twee jaar). Eerder verlengden aanvoerder Roy Terschegget en clubtopscorer Robin Mulder ook hun verbintenis met twee jaar. Verdediger Bart Hulsbos staat nog een jaar langer onder contract op Panhuis.
 
Fotografie: Dick Gijsbertsen