Van Eck verlengt contract met twee jaar

28 oktober 2016
Martin van Eck (28) heeft vrijdag (vandaag) zijn aflopende verbintenis bij G.V.V.V. met twee jaar verlengd, tot medio 2019.
 
De middenvelder annex aanvaller is momenteel bezig aan zijn zevende seizoen bij de Veenendaalse tweededivisionist en is een vaste basiskracht in het team van trainer John de Wolf. Ook dit seizoen is de Amsterdammer goed op dreef, met drie treffers in tien competitiewedstrijden. Twee weken geleden vervulde hij met twee doelpunten een hoofdrol in de 2-0 zege op VVSB.
 
178 wedstrijden, 34 doelpunten
Van Eck zette zijn eerst voetbalstappen bij voetbalvereniging Lunteren, waarna hij via Go Ahead Eagles, Bennekom, Vitesse en wederom Bennekom in 2010 in Veenendaal neerstreek. Sindsdien speelde hij 178 officiële wedstrijden in het eerste elftal, waarin hij 34 keer wist te scoren.
 
Van Eck viert zijn doelpunt tegen Excelsior Maassluis.
 
Acht spelers vastgelegd
Met de contractverlenging van Van Eck heeft de technische commissie van de club acht spelers weten vast te leggen voor het nieuwe seizoen. Danny de Leeuw, Rodny Hofman, Taoufik Adnane en doelman Johan Jansen ondertekenden de afgelopen twee weken nieuwe overeenkomsten met de club (allen twee jaar). Eerder verlengden aanvoerder Roy Terschegget en clubtopscorer Robin Mulder ook hun verbintenis met twee jaar. Verdediger Bart Hulsbos staat nog een jaar langer onder contract op Panhuis.
 
Fotografie: Orange Pictures