Vitesse heft entree voor duel op Papendal

23 september 2016
G.V.V.V. speelt zaterdagavond (aanvang 18.00 uur) op de trainingsaccommodatie van Vitesse op Papendal de uitwedstrijd tegen de beloften van de Arnhemmers.
 
Vitesse heft net als alle andere clubs in de Tweede Divisie entree voor de thuiswedstrijden van het beloftenteam. Losse kaarten kosten acht euro voor volwassenen en 65-plussers, voor jeugd tot en met zestien jaar wordt een entreeprijs van vier euro gevraagd (inclusief zitplaats). Op de wedstrijddag is de kassa vanaf één uur voor aanvang van de wedstrijd geopend. Betalen kan per pin of contant.
 
Voor vertrek kunnen toegangskaarten gekocht worden via Vitesse.nl/online. Seizoenkaarthouders van Vitesse hebben gratis toegang tot de wedstrijd tegen Jong Vitesse. Het is voor hen wel noodzakelijk dat zij zich óók online aanmelden en een e-ticket printen.
 
Supportersbus
De supportersbus vertrek om 17.00 uur vanaf Sportpark Panhuis en komt ongeveer een halfuur voor aanvang van de wedstrijd aan op Papendal. Aanmelden kan nog altijd bij de supportersverenging, via wim@svdeblauwen.nl.
 
Foto: Vitesse.nl