Wouter Bonke jaar langer G.V.V.V.’er

21 december 2016
Wouter Bonke (32) heeft dinsdag zijn aflopende verbintenis met een jaar verlengd. De verdediger gaat daarmee zijn zevende seizoen in aan de blauwe zijde van Sportpark Panhuis.
 
Bonke is sinds jaar en dag een vertrouwd gezicht in het hart van de verdediging van de Veenendaalse tweededivisionist en miste dit seizoen nog geen enkele wedstrijd. De Utrechter, wiens contract vorig seizoen in eerste instantie niet verlengd werd, een beslissing waar club en speler later op terugkwamen, heeft inmiddels 195 wedstrijden in de hoofdmacht achter zijn naam staan.
 
Na avonturen in het hoge noorden bij  DCV, Be Quick 1887 en Gronitas maakte Bonke in 2011 de overstap naar G.V.V.V.
 
 
Twaalf spelers vastgelegd
Met de contractverlenging van Bonke heeft de technische commissie van de club twaalf spelers weten vast te leggen voor het nieuwe seizoen. Caifano Latupeirissa, Laurens van der Voort, Martin van Eck, Danny de Leeuw, Rodny Hofman, Taoufik Adnane, doelman Johan Jansen, aanvoerder Roy Terschegget, clubtopscorer Robin Mulder en Bart Hulsbos zijn volgend seizoen ook te bewonderen aan de blauwe zijde van Sportpark Panhuis. Ook trainer John de Wolf tekende een nieuw tweejarig contract, waardoor de kern van het eerste elftal intact blijft. Vorige week werd centrumspits Jeremy de Graaf van VVOG gecontracteerd.
 
Fotografie: Orange Pictures