Amezrine houdt conditie op peil bij G.V.V.V.

24 januari 2018
Doelman Mustafa Amezrine (29) houdt op maandag en dinsdag zijn conditie op peil bij G.V.V.V. De technische leiding heeft ingestemd met het verzoek van de in Veenendaal werkende sluitpost.
 
De afspraak met Amezrine om op Panhuis trainingsarbeid te verrichten geldt tot op heden voor onbepaalde tijd. Amezrine trainde maandag en dinsdag al mee met de ploeg van trainer Niek Oosterlee.
 
Voormalig keeper van Noordwijk
Amezrine doorliep de jeugdopleiding van De Graafschap en stond jarenlang onder de lat bij top- en hoofdklasser Noordwijk. In december van 2017 werd zijn contract op Duinwetering met onmiddellijke ingang opgezegd.
 
De Boer: ‘Geen consequenties voor keeperskorps’
Rob de Boer reageert namens de technische commissie op de tijdelijke komst van Amezrine. ‘Het is voor de technische staf bij bepaalde oefeningen wenselijk als er vier keepers beschikbaar zijn. Om die reden hebben we ingestemd met het verzoek van Mustafa om bij ons te trainen. We zien het als een win-winsituatie, waarbij Mustafa zijn conditie op peil houdt en wij op het trainingsveld een extra keeper voorhanden hebben. Ik wil met klem zeggen dat zijn tijdelijke komst op geen enkele manier consequenties heeft voor het huidige keeperskorps bij de hoofdmacht, ook niet voor volgend seizoen. Het kan zo maar zijn dat Mustafa in de komende weken een nieuwe club vindt en niet meer bij ons op het trainingsveld staat.’