Benefiettoernooi voor Joey Snijders

12 april 2018
De stichting Keep on Fighting N.A.H. en voetbalclub Hoogland organiseren op zaterdag 30 juni voor de tweede maal een zeven tegen zeven-toernooi. De opbrengst van het toernooi gaat volledig naar de stichting die is opgericht voor Joey Snijders.
 
Joey Snijders hield in 2015 na een zwaar auto-ongeluk niet aangeboren hersenletsel (NAH) over. Aangezien de behandelingen en de zorg voor de voormalige linksbuiten van de hoofdmacht kostbaar zijn en de instanties een klein deel vergoeden, richtte de familie de stichting Keep on Fighting N.A.H. op.
 
De familie liet eind februari op de website van de stichting weten dat het ‘prima’ gaat met Joey en fysiek gezien ‘gestaag vooruit’ gaat. Hij revalideerde vanaf begin dit jaar tot eind maart in de St. Maartenskliniek in Nijmegen.
 
Wil jij een steentje bijdragen aan het herstel van Joey en een balletje trappen bij Hoogland? Meld het zevental voor 6 juni aan, via benefietjoeysnijders@gmail.com. Deelname kost honderd euro per team, een lunchpakket en een kan bier zitten hierbij inbegrepen. De opbrengsten gaan volledig naar de stichting. (Het toernooi)