Bruijnzeels verruilt G.V.V.V. voor Woudenberg

3 april 2018
Thomas Bruijnzeels (18) gaat G.V.V.V. aan het einde van het seizoen verlaten. De frêle middenvelder heeft zijn jawoord gegeven aan eersteklasser Woudenberg.
 
Bruijnzeels keerde in najaar van 2016 terug bij G.V.V.V. en maakte als stagiair en dit seizoen als volwaardige speler deel uit van de hoofdmacht. Hij speelde daarvoor in de jeugdopleiding van respectievelijk Vitesse en FC Twente. In de C- en B-jeugd verdedigde de spelmaker drie seizoenen lang het shirt van de Veenendaalse tweededivisionist.
 
Drager van clubrecord
De jonge Bruijnzeels schreef op 22 april van vorig jaar, in het uitduel met kampioen Jong AZ, een clubrecord op zijn naam. Met zijn 17 jaar en 211 dagen was hij sinds de eeuwwisseling de jongste debutant in de hoofdmacht van de vereniging. Hij stootte Jillert Krikke van de troon, die in 2004 met zijn 18 jaar en 150 vanaf het jaar 2000 de jongste debutant was aan Veenendaalse zijde.
 
Na de primeur in Alkmaar maakte de in Maarn woonachtige Bruijnzeels nog tweemaal zijn opwachting in de hoofdmacht, tegen TEC en Katwijk. Dit seizoen speelt hij voornamelijk in het reserve- en beloftenteam en kwam hij tot op heden niet in actie bij het eerste elftal.
 
Bruijnzeels in actie in het thuisduel met TEC op 29 april 2017.
 
G.V.V.V. dankt Thomas voor zijn diensten voor de club en wenst hem voor komend seizoen veel succes bij Woudenberg. In de tussentijd hoopt de vereniging dat hij het seizoen waardig afsluit met zijn teamgenoten.