In de media: Iedereen betrokken bij team

7 augustus 2017

Daags na de afsluiting van het trainingskamp blikken de media bondig terug op het uitje in het Zeeuwse Oostkapelle. Tussendoor eiste doelman Johan Jansen de aandacht op.

 

Iedereen speeltijd

G.V.V.V. verloor zaterdag de oefenwedstrijd tegen zondaghoofdklasser VC Vlissingen met 2-1. Trainer Niek Oosterlee hechte weinig waarde aan de uitslag, zo liet hij weten in de De Gelderlander/De Vallei. ‘Op vrijdag hebben we nog flink getraind, zaterdagmorgen een strandwandeling gemaakt. Bovendien heb ik alle spelers speeltijd gegeven, net als vorige week tegen Jong Willem II (0-0, red). Door de vele wisselingen in het team is het voor de jongens vaak een beetje zoeken en komt het de wedstrijd niet altijd ten goede.’

 

Uiteraard wil de nieuwe coach naar een vaste groep toewerken. ‘Maar iedereen moet zich wel betrokken voelen bij het team. Daarom is zo'n trainingskamp ook zo belangrijk. Daarin kun je ook aan het mentale gedeelte werken en aan teambuilding doen.’

 

Het AD/Utrechts Nieuwsblad lichtte in een paalbericht Simon Brouwer uit, die na een jaar blessureleed zijn rentree maakte bij de Veenendaalse tweededivisionist.

 

Bart van de Beek en doelman Johan Jansen.

 

Jansen geportretteerd

Johan Jansen werd afgelopen week geportretteerd door Klassekeepers.com, een voetbalwebsite voor keepers. Het voetballeven van de doelman uit Barneveld, die al zeven seizoenen onder de lat staat aan de blauwe zijde van Sportpark Panhuis, komt daarin uitgebreid aan bod. (Het artikel)

 

Tekst en samenstelling: GVVV.nl/Jeroen van Barneveld