Eerste training trekt veel bekijks

24 juli 2017
In de stromende regen en onder ruime belangstelling van bijna honderd supporters heeft het eerste elftal maandagavond de eerste training afgewerkt.
 
Na het maken van de traditionele teamfoto werden de spelers van nieuwbakken trainer Niek Oosterlee onderworpen aan diverse loop- en stabiliteitstrainingen. Na de stevige warming-up werd het balgevoel van de spelers getest met diverse pass- en trapvormen. De eerste oefensessie werd afgesloten met een partijspel.
 
Van de 22 spelers die op het veld stonden ging de meeste aandacht uit naar Simon Brouwer, die na een jaar blessureleed voor het eerst in groepsverband trainde. De middenvelder draait de voorbereiding op volle kracht mee en voelt zich weer volwaardig speler van de hoofdmacht. 
 
Hulsbos en Hofman
Bart Hulsbos trainde vanwege liesklachten apart met fysiotherapeut Daan Gelsing. Het is nog niet bekend wanneer de centrale verdediger bij de groep kan aansluiten. Rechtsback Rodny Hofman moet vanwege een beschadigde kruisband de gehele voorbereiding aan zich voorbij laten.
 
Volle trainingsweek
Na een intensieve trainingswerk speelt de ploeg van trainer Oosterlee op dinsdag 1 augustus de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen. Op Panhuis zijn de beloften van Willem II de tegenstander. Het duel begint om 20.00 uur.
 
Een foto-impressie van de eerste training. Het gehele album is hier te vinden.
 
Robin Mulder ontwaakt uit de zomerslaap
 
Losjes in de heupen.
 
De eerste loopoefeningen.
 
Robin Segers, Mourad Marbouh, Jeremy de Graaf en Roy Terschegget draaien zich warm.
 
Soufiane Laghmouchi kijkt naar zijn medespeler.
 
Simon Brouwer was de blikvanger tijdens de eerste training.
 
Een bevlogen Niek Oosterlee geeft instructies.