G.V.V.V. loot HFC in tweede bekerronde

21 september 2017

G.V.V.V. speelt in de tweede ronde van de KNVB Beker een thuiswedstrijd tegen de Koninklijke HFC. Dat wees de loting donderdagavond uit.

 

De Koninklijke HFC is geen onbekende voor de Veenendaalse formatie. De ploeg van trainer Ted Verdonkschot komt eveneens uit in de tweede divisie en bezet daarin de zesde plaats. Vorig seizoen won G.V.V.V. in eigen huis met 3-1, terwijl de blauwhemden in Haarlem met een punt genoegen moesten nemen: 1-1.

 

G.V.V.V. kwam al vrij snel uit de koker tijdens de loting, die rechtstreeks op de landelijke televisie was te volgen bij Veronica en FOX Sports. Spelers, stafleden en tientallen supporters waren na de afsluitende training in aanloop naar het competitietreffen met TEC aan de buis gekluisterd in de kantine.

 

 

HFC won van Staphorst

G.V.V.V. zorgde dinsdag voor een ware bekerstunt in de eerste ronde van het nationale bekertoernooi door op eigen bodem FC Dordrecht met 1-0 te verslaan. Koninklijke HFC won naar verwachting op bezoek bij hoofdklasser Staphorst, met 2-3.

 

Speeldatum

Het duel aan de blauwe zijde van Sportpark Panhuis wordt gespeeld op dinsdag 24, woensdag 25, of donderdag 26 oktober 2017. Dat G.V.V.V. op de zaterdag voor de bekerronde (21 oktober) in de tweede divisie op bezoek gaat bij HFC, geeft het bekerduel extra lading.