Huijtink verlengt, staf blijft volledig intact

12 februari 2018
Danny Huijtink (56) blijft aan als (wedstrijd)analist van de hoofdmacht. Huijtink gaat daarmee zijn derde seizoen in aan de blauwe zijde van Sportpark Panhuis.
 
Met de contractverlenging van Huijtink, tot medio 2019, blijft de technische staf van de hoofdmacht volledig intact. De club heeft met alle huidige stafleden een overeenkomst gesloten tot en met de zomer van 2019.
 
Huijtink, die naar tevredenheid van de stafleden en spelersgroep de aankomende tegenstander(s) in kaart brengt, volgde in 2016 Eric Rozeboom op.
 
Budding: ‘Rust en stabiliteit’
Loek Budding, bestuurslid voetbaltechnische zaken, reageert op het feit dat de technische staf volledig intact is gebleven. ‘We zijn blij dat we alle stafleden langer hebben kunnen vastleggen. Natuurlijk hebben we met een ieder kritisch gekeken naar de huidige gang van zaken binnen de technische organisatie, zoals dat verwacht mag worden bij een topamateurvoetbalclub. De uitkomsten waren niettemin positief, en alle stafleden hebben het naar eigen zeggen uitstekend naar hun zin bij de club. Een volledig intacte technische staf geeft rust en stabiliteit. Dat is veel waard, voor de korte en lange termijn.’